Fondat in 2010

Soclemo a devenit un nume pe piaţa mobilei doar datorită calităţii. De şapte ani oferim clienţilor noştri articole şi accesorii mobiliere care sunt în stare să le satisfacă necesităţile, să le întreacă aşteptările şi să le bucure ochii în fiecare zi. Suntem aici pentru că alegem să fim oneşti cu noi înşine, dar mai ales cu toţi cumpărătorii noştri. Folosim lemn de calitate premium. Gândim conceptele până la orice detaliu. Oferim un design care vorbeşte de la sine.

Soclemo s-a format treptat ca brand. Am început să producem un mobilier mai puţin sofisticat, dar am depus suflet în producerea fiecărui picioruş de scaun, fiecărui soclu. Măiestria ne-a ajutat să mergem pe calea cea bună. De la mobilier de bucătărie, am ajuns să producem astăzi birouri complexe cu detalii de execuţii cu care nu oricine se poate mândri.

Producem tot asortimentul de mobilier necesar pentru locuinţa sau biroul dumneavoastră. Vă oferim uşi cu garanţie de jumate de secol, mobilier şi suprafeţe decorative pentru bucătărie, fie din modele existente, fie după un design solicitat, dormitoare care să vă garanteze tot confortul de care aveţi nevoie, noptiere de un aspect estetic premium, o gamă imensă de dulapuri, atât decorative cât şi funcţionale. Ţineţi minte: orice mobilier poate fi aranjat şi regândit în funcţie de necesităţile şi dorinţele dumneavoastră. Suntem meşteri -asta înseamnă că putem îndeplini orice vis, doar adresaţi-vă!

„Din experienţa mea un lucru sigur vă pot spune. Poţi lua două bucăţi de lemn identice ca şi calitate, dar dacă nu depui dragoste şi nu te dedici procesului, un acceasoriu va ieşi mediocru, iar cel lucrat cu dedicaţie va fi mai calitativ. Ori, bunăoară, provenienţa lemnului. Poţi face mobilă din orice tip de lemn: din acelaşi tei, acelaşi frasin, stejar, fag, cireş sau nuc. Indiferent de tipul lemnului, un finisaj cu materiale de cea mai buna calitate aplicat de specialiști dedicați creației îți poate oferi un produs exclusiv. La Soclemo primim plăcere urmărind procesul cum din simpla scîndură ajungem la obiecte de mobilier plăcut”.

Ion Procopciuc

SRL Soclemo

Echipa

Lucrările noastre vorbesc de la sine: e cea mai bună dovadă că avem o echipă de profesionişti. La moment, aproape 20 de persoane fac parte din colectivul nostru, care cu timpul, a devenit o adevărată familie. Ne mândrim cu meşterii noştri, care îşi fac meseria onest, sârguincios şi care găsesc de fiecare dată inspiraţie şi creează mici opere de artă în lemn. În familia noastră fiecare îşi are rolul său, fiecare contribuie, de la mic, la mare. Mai mult decât atât, încercăm să învăţăm unii de la alţii: periodic organizăm instruiri în interiorul companiei, facem schimb de experienţă şi de ce nu, învăţăm pe greşelile proprii.


Cu ce ne mândrim

E suficient să priviţi atent mobila pe care o producem ca să vă daţi seama că pentru noi calitatea e prioritară. Am invitat mulţi dintre clienţii noştri să vadă procesul de muncă, să se convingă de faptul că suntem transparenţi, iar materialele din care e făcută fiecare comandă sunt calitative, ceea ce ne permite să scoatem din producere doar accesorii de lemn şi mobilier de clasă premium.

Utilizăm lemn cu o umeditate optimă. Indiferent de tipul lemnului, fie că vorbim de frasin, stejar, fag, cireş sau nuc, acesta trebuie să aibă o umeditate între 8 şi maxim 10%, altfel nu poţi oferi un produs calitativ. Măsurăm umeditatea pentru fiecare lot de lemn şi procurăm doar partidele şi tipurile de lemn cu procentul de umeditate optim.

Executăm lucrările într-un timp scurt pentru industria mobilei la comandă. Lucrăm rapid, dar avem filtrul de control al calităţii setat la maxim. În plus, spre deosebire de concurenţii noştri, avem prilejul să folosim un utilaj modern de comandă numerică, ceea ce ne permite să avem o rată a erorii mult mai mică. Aşadar, cu noi primiţi mobilierul high-quality începând cu un termen de execuţie de 30 de zile calendaristice.

Calitate impecabilă

Soclemo

La Soclemo, ştim cel mai bine să producem:

Dormitoare, mobilier pentru sufragerie, biblioteci, camere de zi, uşi, colţare, suprafeţe decorative, accesorii de lemn, mobilier pentru bucătărie, mobilier pentru baie.

Mobilă Personalizată

Cunoaştem acea senzaţie în care vine inspiraţia şi tot ce vă doriţi e un model anume de birou sau canapea. La Soclemo ne-am gândit să vă oferim acest avantaj de a comanda mobilă personalizată. Oricare ar fi modelul de birou, pat sau dormitor care v-a plăcut, să ştiţi că noi îl vom putea realiza.


Se întâmplă des să vrem un mobilier care să ne satisfacă aproape toate necesităţile. Şi zicem: iată, de-ar avea doar mânerele puţin-puţin mai rotunjite, ar fi un articol impecabil. Vrem ca mobilierul nostru să vă placă în totalitate, nu pe bucăţi. Suntem gata să schimbăm de la cele mai nesemnificative elemente ale modelelor noastre, până la cele mai majore, astfel încât, acesta să vă satisfacă din punct de vedere estetic, dar şi practic. La fel, suntem mereu deschişi pentru noi provocări. V-a plăcut un concept văzut în altă parte? Veniţi la noi şi vă promitem să analizăm toate opţiunile posibile.

Performanta

Compania noastra dispune de echipamente moderne, la care lucreaza cei mai buni specialisti in domeniul prelucrarii lemnului.

Model Nou

La Soclemo suntem mereu în pas cu ultimele tendinţe din domeniul mobilei.
Faceţi cunoştinţă cu noile modele de mobilier care vor decora orice încăpere.
Ce culoare vi s-ar potrivi mai bine, o cromatică îndrăzneaţă sau preferaţi un stil clasic?
Le avem pe toate aici.

Mobilier Hoteluri

Dorim să mentionam că noi producem, de asemenea, o gamă largă de mobilier pentru hoteluri.

Design exclusiv

Dizainul mobilei noastre este dictat de gusturile dumneavoastră și tendințele cele mai noi în domeniu. Avem o mare experiență în conlucrarea cu cei mai buni producători de freze la comanda profilurilor solicitate de noi. Putem combina o gamă largă de profile pentru a obține noi colecții de mobilă selectate cu gust și fără exagerări în acest sens.

Amenajare şi design

Spaţiul în care trăim ori activăm trebuie să fie sinergic cu felul nostru de a fi sau cu valorile pe care le împărtăşim. De aceea, acum la Soclemo vă ajutăm să beneficiaţi de sfaturile utile în privinţa amenajării mobilierului. Compatibilitatea dintre odaie şi mobilă poate da uneori bătăi de cap. Fiţi încrezuţi că avem profesionişti care vă vor sugera câteva soluţii customizate pentru amenajarea mobilierului şi a spaţiului dvs.

Mobila visurilor voastre

Alegeţi-vă mobila după propriile criterii. Suntem convinşi că printre aceste criterii se numără şi calitatea. Iar din acest punct de vedere, aţi ajuns exact unde trebuie. Visurile voastre ne inspiră să creăm un mobilier de clasă medium-high, pentru confortul vostru casnic sau cel de lа birou. Conctactaţi-ne pentru mai multe detalii, ştim totul despre industria mobilei. Vizitaţi-ne pe www.soclemo.com.

Contactează-ne
str. Ion Creangă 4, Moldova, MD 2001 Chișinău
www.soclemo.com
+373 (69) 143950
info@soclemo.com